a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Follow Us On Instagram

 

За Компанијата

Медицал Адванце е компанија која е специјализирана за проекти, консултантски услуги, реализација (клуч на рака), инсталација, сервис и одржување и  услуги пред и по продажба и набавка на медицинска опрема.

Лидер во својата област, тимот на Медицал Адванце советува при изработка на студија и набавка на опрема и медицински потрошен материјал. Компанијата придонесува за модернизација на здравствените установи со експертиза на светски познати партнери.

Преку нашиот продажен тим, ефикасни и постојано надградени услуги за клиентите, Медицал Адванце ефикасно ги задоволува сите потреби на своите партнери и клиенти.

Во својата стратегија за развој, компанијата има иницирано неколку големи проекти и гордо можеме да констатираме дека ефикасно го покрива пазарот во приватниот и јавниот здравствен сектор во Македонија.

Ние сме официјални застапници на CISA Италија која е лидер за системите за стерилизација и дезинфекција, и машини за медицински и индустриски намени. Во 2011 година дадовме поддршка во инсталирањето на 33 стерилизатори на територијата на Македонија во градовите: Скопје, Велес, Kуманово, Кавадарци, Teтово, Гостивар, Струмица, Koчани , Штип, Гевгелија, Oхрид, Струга, и Битола.

 Една од главните предности на Медицал Адванце е врвната услуга по продажбата на производите, достапноста и сигурноста кои се главни вредности на нашите продажни услуги нудејќи ефикасна интервенција од страна на високо образовани техничари кои се опремени за најдобра поддршка во секое време.

Сервисираме и одржуваме медицинска опрема и опрема за стерилизација за сите типови на стерилизатори. Ние им нудиме на нашите клиенти договори за одржување на секаков тип на медицинска опрема.

As good as advertised!

- Secondary Municipal Vocational School "Ilinden"

Best quality equipment and customer oriented!

- PHI Clinical Hospital Tetovo

Working with Medical Advance is a great experience!

- PHU Remedika

Professional, knowledgeable, fast, responsible

- PHI University Clinic for Surgical Diseases "St. Naum Ohridski - Skopje"

Without their unreserved support, our clinic would not have achieved the quality that we offer to our clients. We are grateful for that and have our recommendation for all future collaborations.

- PHI Clinic for Infectious Diseases and Febrile Conditions – Skopje

We highly recommend them for cooperation with future clients, due to their efficiency and service support.

Thanks for the professionalism of the entire Medical Advance team.

- Public institution in the field of health for the needs of public health institutions, university clinics, institute and emergency center – Skopje